Снимка pexels.comFacebook ще отвори свой офис в София в партньорство с

...
Снимка pexels.comFacebook ще отвори свой офис в София в партньорство с
Коментари Харесай

Facebook отваря офис в София и търси 150 служители за него

Снимка pexels.com

Фейсбук ще отвори собствен офис в София в партньорство с водещата компания в аутсорсинг промишлеността у нас TELUS International. В него ще бъдат наети към 150 чиновници, които ще се занимават с обзор на наличие в обществената мрежа.

Това е коментирал пред  " Капитал "  представител от компанията. Информацията беше доказана и от източници на  Money.bg .

Съобщението за офиса на Фейсбук в столицата идва след оповестено разширение на мрежата на интернет колоса в Европа. В това влизат нови центрове в Барселона и Латвия.

Служителите в тях се занимават с обзор на друго наличие, което може да е в несъгласие с разпоредбите на Фейсбук.

Според информацията в София ще се търсят хора, които ще работят за турския, съветския и казахстанския пазар. На платформата за разгласи за работа jobs.bg има дейни разгласи от TELUS International за позициите с турски, съветски и казахски език.

" Като всички останали наши сходни центрове и в София работата ще протича на доста разнообразни езици. Именно поради това избрахме София - вселенски град, разполагащ с квалифицирани фрагменти, говорещи доста езици ", се показва в известие на компанията.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР